0478 39 04 05 evert@rsgconsulting.be
Selecteer een pagina

Frequently Asked Questions

Welkom bij onze FAQ-sectie! We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over onze diensten. Om je te helpen, hebben we een lijst met veel gestelde vragen samengesteld, samen met gedetailleerde antwoorden. We hopen dat deze sectie je helpt om snel de informatie te vinden die je nodig hebt.

Als je vraag hier niet wordt beantwoord of als je verdere verduidelijking nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dank je wel voor je interesse in onze diensten en voor het bekijken van onze FAQ-sectie.

Wat maakt jullie beter dan andere consultants?

We hebben een uitgebreide kennis en ervaring in diverse sectoren en ondernemingen. Dit stelt ons in staat om oplossingen van hoge kwaliteit te leveren.

Onze focus ligt sterk op het begrijpen van de behoeften van de klant en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aan die behoeften voldoen. We kunnen eerdere successen en positieve feedback van onze klanten aanhalen om te onderstrepen dat we in staat zijn om resultaten te behalen.

Onze sterkte ligt in het samenwerken in teamverband. Door onze persoonlijkheid kunnen we bovendien heel snel connectie maken met de andere teamleden.

Ik werk al samen met een Marketingteam/bureau?

Waar de meeste marketingbureaus zichzelf als strategisch positioneren, onderscheiden wij ons door daadwerkelijk diepgaand te graven. We graven niet alleen oppervlakkig; we duiken diep in de kern van jouw uitdagingen en mogelijkheden.

Onze aanpak begint met een uitgebreide analyse van de omgeving, waarbij we trends identificeren en zorgvuldig bedreigingen en kansen afwegen. Maar daar stopt het niet. We gaan verder door te begrijpen wat jouw ideale klant echt belangrijk vindt en waarin jij het verschil kunt maken ten opzichte van de concurrentie.

Ons plan is niet gebaseerd op intuïtie, maar op solide inzichten en expertise. En ja, we gebruiken aantrekkelijke grafieken, maar alleen om jouw meerwaarde op een heldere en overtuigende manier te communiceren. Kortom, wij voegen echte waarde toe aan jouw strategie en zorgen ervoor dat het resultaat spreekt voor zichzelf.

Wie is nu onze ideale klant?

Wij creëren een duurzaam resultaat voor bedrijven met een groei-mindset; positief, veerkrachtig en lerend.

Mensen met een groei-mindset geloven dat vaardigheden, kennis en vaardigheden voortdurend kunnen worden verbeterd.

Wie een groei-mindset heeft, wil nieuwe dingen proberen, zet door bij tegenslagen, leert van fouten maken en haalt inspiratie en lessen uit successen van anderen. Als je op zo’n manier denkt, wordt het bereiken van het doel dat je voor ogen hebt een stuk makkelijker. Daarbij komt dat ook jij jouw potentieel volledig benut als je een groei-mindset hebt.

We kunnen een meerwaarde bieden voor KMO’s & Multinationals met een omzet van + € 10 mio en Scale-ups.

Is het enkel voor lange termijn opdrachten dat u ons kan inschakelen?

Wij werken zeer flexibel. U kan ons inplannen van een (deel)project tot een lange(re) termijn oplossing.

Onze sterkte ligt erin dat wij heel snel in te schakelen zijn en ons werk zit erop wanneer u beslist dat u het weer overneemt. No strings attached.

Aan welke prijs werken jullie?

Elk traject wordt op maat samengesteld en uitgevoerd.

U kunt erop vertrouwen dat we het zo efficiënt mogelijk aanpakken, en dat de besparingen en winsten die u behaalt groter zijn dan uw investering.

Ik voel dat ik nood heb aan ondersteuning, maar weet niet precies waar jullie toegevoegde waarde zit?

We starten met een gesprek en proberen uw behoeften in kaart te brengen. Zo kunnen we een voorstel opmaken dat specifiek is afgestemd op uw situatie.

Hoe sneller we ons kunnen inwerken en deel kunnen uitmaken van het team, des te sneller en groter is de impact die we kunnen maken.

Mijn salesmanager gaat in zwangerschapsverlof. Kunnen we daarvoor op jullie ondersteuning rekenen?

Uiteraard! We werken ons snel in en hebben de skills om snel verbinding te leggen met de mensen.

Als de salesmanager terugkomt, neemt zij terug haar rol op en regelen wij de overdracht. Ook maken we enkele aanbevelingen waar zij verder op kan werken. 

Welke prijs moet ik vragen voor mijn product of dienst?

Ontdek de kracht van doelgerichte prijszetting. Terwijl sommigen afgaan op instinct, en anderen simpelweg een marge toevoegen aan hun kostprijs, streven wij naar waardecreatie.

Waarom genoegen nemen met minder? Jouw product verdient een prijs die zijn waarde weerspiegelt en klanten aantrekt. Laat geen geld liggen. Ontdek hoe we jouw product laten schitteren met de juiste prijsstrategie.

Een collega met een cruciale functie zit thuis met een burn-out. Wat doe ik?

Hier kan u perfect op onze diensten beroep doen. Wij zijn snel inzetbaar. Wij nemen de lopende zaken op ons en kunnen intussen strategische aanbevelingen doen.

Wanneer de collega terugkomt, dragen wij snel de lopende zaken over zodat er geen tijd verloren is gegaan.

Voor welke sectoren werken jullie?

Dit maakt ons niet uit. Zolang er maar maatschappelijk verantwoord wordt ondernomen.

Door onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren, zowel B2B als B2C, waaronder bouw, energie, telecom, bank & verzekeringen, evenementen, industrie, gevelbekleding, chemie, VZW’s e.a. zijn we in staat om snel vertrouwd te raken met eventuele nieuwe bedrijfstakken.

Wat verstaan jullie onder Strategisch Management?

Op basis van onze eigen ervaring hebben we onze eigen unieke methode ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen. De tool die we hiervoor gebruiken is onze Ready. Steady. Grow! Groeitrap.

Opgedeeld in 3 stadia, werken we een grondige analyse van de marktomgeving uit om op basis van de sterktes van jouw bedrijf een plan uit te werken dat een concrete meerwaarde oplevert voor jouw ideale klanten.

Wat verstaan jullie onder Interim Management?

Heeft u een tijdelijke open positie die ingevuld moet worden? Heeft uw team een tijdelijke boost nodig om weer op gang te komen? Of moeten er bepaalde processen worden uitgewerkt?

We zijn flexibel inzetbaar en bovendien stellen onze sociale vaardigheden ons in staat om naadloos te integreren in uw team.

Wat verstaan jullie onder Crisis Management?

Af en toe heeft uw bedrijf een externe, objectieve kijk nodig. Iemand die de situatie van buitenaf bekijkt en rust brengt, zonder te worden beïnvloed door persoonlijke banden of historische factoren.

Dankzij onze ervaring kunnen we snel een duidelijk beeld vormen van wat er nodig is en op een manier die geschikt is voor uw hele team, de nodige veranderingen doorvoeren.

In welke domeinen kunnen jullie helpen?

Bij ons kunt u rekenen op expertise in strategisch management, interim management, crisismanagement en projectmanagement. Bovendien zijn we sterk in marktanalyse.

We bieden niet alleen ondersteuning aan bedrijven en ondernemers bij strategievorming en het uitvoeren van managementtaken, maar we delen ook graag nieuwe inzichten met hen.

Daarenboven organiseren we ook een reeks uiterst boeiende workshops.

Contacteer ons

Wil je weten hoe we dit bij Ready. Steady. Grow! aanpakken?

Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een persoonlijk gesprek. Het kopje koffie staat al voor je klaar.

+32 (0)478 39 04 05

Provincialebaan 196 - 9255 Buggenhout

8:00 - 18:00

1 + 11 =