0478 39 04 05 evert@rsgconsulting.be
Selecteer een pagina

Ready. Steady. Grow!

Uw succes geeft ons energie!

Ons bedrijf, zorgvuldig opgebouwd vanuit onze Visie en Missie, is gericht op het ondersteunen van bedrijven bij duurzame groei. We beginnen met een solide basis (Ready.), analyseren duidelijk uw concurrentieel voordeel (Steady.) en vertalen dit naar een efficiënte groeistrategie (Grow!).

Respectvol

Wij zetten respect centraal: voor klanten, medewerkers en de maatschappij. We bouwen mee aan duurzame relaties en een positieve impact.

Transparant

Volledige transparantie kenmerkt ons. Geen verborgen agenda’s. U kan erop vertrouwen: onze voornaamste motivatie is het succes van uw onderneming.

Duurzaam

Wij richten ons op duurzame groei, waardencreatie en langetermijnresultaten. We helpen mee relaties uit te bouwen met uw ideale klanten.

Visie & Missie

Ons streefdoel is een duurzame en eerlijke bedrijfswereld, waar bedrijven en ondernemers, voor hun doelen gaan en op een respectvolle, verbindende manier met elkaar omgaan.

We willen bedrijven laten groeien door in te zetten op hun sterktes en het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op die manier kunnen ze makkelijker toegevoegde waarde bieden aan hun klanten.

Onze strategische ondersteuning omvat niet enkel de cijfers, maar ook de organisatie, de processen en de mensen.

We gaan verder dan alleen het opstellen van plannen; we helpen ook bij de uitvoering. “The proof of the pudding is in the eating.”

Als partner in denken en handelen creëren we een meerwaarde voor onze klanten en hún klanten.

“… Het was van start tot eind een fijne samenwerking waar oplossingsgericht meegedacht werd, waar professionaliteit voorop stond en waar wij als bedrijf enorm veel waarde uit hebben gehaald. …

Kristof Vissers

“… Deze goede organisatorische basis laat ons nu toe ons Sales team volop in te zetten …

Frank Nees

“… jouw talent om een team te leiden en te motiveren is bewonderenswaardig.

Ben Seys

“… Nooit eerder heb ik meegemaakt dat een consultant zich zo sterk engageert binnen een projectteam en mee vanuit de praktijk de aanbevolen strategie doorvertaalt naar de operationele werking…

Jade Verrept

“… Efficiënt, doelgericht en heel leuk om samen te werken.

Tim Beulens

“… Zeer aangename mensen om mee samen te werken die zeer oplossingsgericht denken en elkaar perfect aanvullen. Een super aanvulling voor ons team. …

Tina Schoutens

Merci

U geeft ons energie 

Het bereiken van succes met onze aanpak en het helpen van de klant geeft ons immense voldoening en motivatie.

Wij zijn wij

Ons team van experten

Ze kunnen rekenen op een team van experten in grafische ondersteuning, financiën en databasemanagement.

Echter, de ruggengraat van Ready. Steady. Grow! wordt gevormd door een krachtige, dynamisch duo van harde werkers. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun studies handelsingenieur en richtten na amper 12 maanden op hun eerste job een geheel nieuwe afdeling op.

Ze vullen elkaar perfect aan. Maar het is vooral passie voor het ondernemerschap die hen drijft.

Evert is een natuurlijke leider die zijn team op een dienende manier coacht. Met zijn hart op de juiste plaats beschikt hij over emotionele intelligentie en een ongeëvenaard werkethos, waardoor hij zijn team succesvol kan leiden.

Hij integreert moeiteloos in elk team en is gemakkelijk te volgen, maar staat ook zijn mannetje wanneer dat nodig is. Dit maakt hem een perfecte crisismanager die snel en efficiënt met aandacht voor de menselijke kant orde op zaken stelt. Daarnaast is hij een slimme ondernemer in hart en nieren, met een scherp strategisch talent. Evert herkent snel zowel kansen als bedreigingen, en dankzij zijn ervaring in verschillende sectoren weet hij hoe uw bedrijf hier het best op kan inspelen.

Met zijn mensgerichte aanpak is hij bijzonder bekwaam in sales. Daarbovenop is efficiëntie zijn handelsmerk. Hij ziet snel welke processen ondersteunend kunnen werken om een bedrijf maximale impact en resultaten te laten behalen.

Elsie is een ervaren ondernemer met een liefde voor leiderschap en duurzaamheid. Ze heeft een achtergrond in bedrijfskunde en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van strategieën voor groei en succes.

Als visionair leider heeft ze mee enkele succesvolle bedrijven helpen opbouwen en mee geleid, waarbij ze altijd streeft naar het creëren van waarde voor zowel de klanten als de samenleving.

Elsie staat bekend om haar vastberadenheid, creativiteit en vermogen om complexe uitdagingen aan te pakken met doortastendheid en inzicht. Haar toewijding aan ethisch leiderschap en haar focus op het bouwen van betekenisvolle relaties maken haar een invloedrijke figuur binnen haar vakgebied.

Contacteer ons

Wil je weten hoe we dit bij Ready. Steady. Grow! aanpakken?

Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een persoonlijk gesprek. Het kopje koffie staat al voor je klaar.

+32 (0)478 39 04 05

Provincialebaan 196 - 9255 Buggenhout

8:00 - 18:00

9 + 15 =